Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Leverans och fraktkostnader

VI LEVERERAR ALLTID SNABBT OCH SÄKERT!

Med vårt moderna försändelsesystem ser vi till att dina beställda varor förpackas säkert och snabbt är hos dig. Hos Moms & Kids levereras artiklarna som du vill ha snabbt och tillförlitligt med hjälp av Postnord AB. Vi levererar till alla postnummer i Sverige, du får alla artiklar som kan levereras direkt inom 3–5 vardagar. om vi inte kan leverera inom avtalad tid ska du informeras om anledningen till förseningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Tiden räknas från det att Moms & Kids Store bekräftat beställningen i Orderbekräftelsen. Vid eventuell försening har du som kund rätt att häva köpet. Återbetalning av betalda paket sker då inom 14 dagar från det att kunden hävt sitt köp.
Fraktkostnaden uppgår till 69,- kr. per beställning. Även om det någon gång skulle behövas flera försändelser för din beställning så betalar du bara 69,- kr. en gång.

Våra försändelser levereras till ett paketutlämningsställe i närheten av dig där du kan hämta ditt paket. Om du ger oss ditt mobiltelefonnummer så meddelar vi dig per SMS att ditt paket har kommit. Då kan du hämta ditt paket direkt på vägen hem. Denna service är avgiftsfri för dig.

Om du inte har angett något mobiltelefonnummer så meddelar vi dig per post. Paketet kan då först hämtas nästa dag.